Tilmeld dig her! Kurset start den 2. maj 2022

Følgende er kursusannoncering: Corona-krisen har kunnet lære os, hvor stor en rolle det andet menneske spiller i vores liv: Identitet bliver til gennem den andens beredvillighed, autenticitet, integritet, tillid og taknemmelighed. Bæredygtigt lederskab bygger derfor på dialog, ordentlighed og en værdiforankring som fundament for at kunne håndtere ”wicked problems”, der kendetegner de udfordringer, som vores samfund og dets organisationer skal håndtere.

CBS Executive tilbyder et udviklingsforløb for den leder, der vil, kan, og vover at tage konsekvenserne af denne nye virkelighed, og som derfor stræber efter dybere indsigt i sit eget komplekse handlingsunivers.
Find dit personlige ståsted under ledelse af to meget erfarne professorer og ledelseseksperter.

Kursets unikke formål er, at den enkelte leder i sit møde med de andre deltagere vil komme til at finde sit personlige ståsted, som skaber grundlag og forudsætning for en handlekraft, der styres af klare, værdimæssige grundpositioner. Kurset tager dig som leder på en dannelsesrejse på vejen mod en ny form for velvilje og uforbeholdenhed.

Ole Fogh Kirkebys og Reinhard Stelters mangeårige samarbejde bygger på en kombination af situationsorienteret og problemreflekterende coaching med identitetsforankrende protreptik, som er en ganske unik cocktail ved udviklingen af værdibegrundet, strategisk handlekraft hos den enkelte og i hele organisationen.